úterý 10. května 2011

Marines pole testu solárních panelů za den, hodinky Gomer Pyle v noci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/marines-field-test-solar-panels-by-day-watch-gomer-pyle-by-nigh/:

Spojené státy Marines jsou mezi nejlépe vybavené- vojáků na planetě, ale více miniaplikace znamenat i další baterie k tahání, přidávat desítky liber na prodloužené mise. Vojáci v Afghánistánu se nedávno vyjádřil, že horké Středního východu slunce používat, vyměňovat náhradní baterie pro prostírání-velikosti solárních panelů na tři-týdenní hlídku. Batts byly nahrazeny s extra kulky, takže vojáci nedostali pryč snadné, ale oni byli také schopni snížit používání generátoru, výrazně dent ve spotřebě paliva. Bude to několik let, než všichni vojáci obvinění jejich rádia, vidění brýle pro noční a GPS zařízení pomocí slunce, ale námořní pěchoty doufá, že snížení paliv na polovinu do roku 2025, takže je to jen otázkou času, kdy sluneční-poháněl miniaplikace mají více trvalé bydliště na bitevním poli. Sha-zam!

Marines pole testu solárních panelů za den, hodinky Gomer Pyle v noci původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 23:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Wall Street Journal | zdroje Národní obrany Magazín | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat