úterý 10. května 2011

Graphene-poháněl web ke stažení 3-D filmů v sekundách, dát MPAA noční můry

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/graphene-powered-web-could-download-3-d-movies-in-seconds-give/:
Graphene modulátor
Graphene , je něco, co nemůže dělat? Výzkumníci se již snaží dát do procesorů , palivové články a baterie - nyní vašeho internetového připojení může dostat deset-krát rychlejší díky křemíku nástupce. Výzkumníci u UC Berkeley vytvořili malý, jeden-atom-tlusté modulátory, které by mohly přejít data-nést světla zapínat a vypínat v Fiber-Optic připojení mnohem rychleji, než současné technologie. Kromě běhu na vyšší frekvenci (tým věří, že bude škálovat až na 500GHz - moderní modulátory běží na 1GHz o) menší, velikost 25-mikronů znamená tenčí kabely by mohl být použit, což snižuje kapacitu a další zvýšení rychlosti. Labs již překročil 100 terabit práh a graphene mohla tlačit, že ještě vyšší, ještě jsme stále přilepená díval na vyrovnávací paměti obrazovky pokaždé, když se snažíme Netflix Degrassi.

Pokračovat ve čtení Graphene-poháněl web ke stažení 3-D filmů v sekundách, dát MPAA noční můry

Graphene-poháněl web ke stažení 3-D filmů v sekundách, aby MPAA noční můry původně objevila na Engadget na út. 10.05.2011 05:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat