úterý 10. května 2011

Advent Vega tablet je trochu sladší s přidáním Android 3.0 (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/advents-vega-tablet-gets-a-little-sweeter-with-the-addition-of/:
Je tu spousta Android tablets venku, ale mohli jste určitě mnohem horší, než adventní Vega s jeho 2 vnitřnosti a Tegra 199 libra ($ 326) požadovanou cenu. Můžete mít problém s jeho zastaralý OS, ale naštěstí pár hackerů nahradily zastaralé Vega Android 2.2 s vrchovatou porci Honeycomb. Je to v současné době alfa verzi, takže zatímco widgety a aplikace fungují dobře, kamera funkce, rotaci obrazovky, web-surfování na WiFi, a většina všechno ostatní je v současné době tabu. Je tu ještě spousta práce je třeba udělat, ale když viděl Advent břidlice běží máslovité Android 3.0 s sebejistotou (i když neoficiálně) nás nutí myslet, že je lepší výhodné než kdy předtím. Podívejte se, jak vypadá Vega sportovní jeho úhledný nová témata ve videu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Advent Vega tablet je trochu sladší s přidáním Android 3.0 (video)

Advent Vega tablet je trochu sladší s přidáním Android 3.0 (video) původně objevila na Engadget na út. 10.05.2011 01:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje tablet Romy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat