úterý 10. května 2011

Elektrické Land Rover dělá to tak jednodušší se dostat až na zbabělý lvi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/electric-land-rover-makes-it-way-easier-to-sneak-up-on-cowardly/:
Je pravděpodobné, nemožné jít na safari v Africe, bez jakýchkoliv dopadů na životní prostředí vůbec - zejména na ty, kde se jedná o natáčení věci - ale to je jistě krok správným směrem. Výrobce baterií Axeon se spojila s Jaguar a Land Rover Jižní Africe nabízet zvířat pozorovatelů / lovci ekologičtější způsob, jak obejít, vybavení Defender 110 High Capacity Pick Up s baterií, kde dieselový motor obvykle jde. Nový zdroj energie kusy z auta emisí a umlčuje motoru, což usnadňuje plížit se na divokou zvěř. Tato koncepce vozidla (ne Rover je první pokus zelené věci do pořádku ) je debutovat u obchodu INDABA show tento týden v Jižní Africe, takže teď by bylo na čase upozornit všechny antilopy ve vašem životě.

Pokračovat ve čtení Elektrické Land Rover dělá to tak jednodušší se dostat až na zbabělý lvi

Elektrické Land Rover dělá to tak jednodušší se dostat až na zbabělý lvi původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 22:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Auto123 | zdroje Axeon | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat