úterý 10. května 2011

Interní e-maily odhalit Google zoufalství nad řešit Skyhook Android se Motorola

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/internal-emails-reveal-googles-desperation-over-skyhooks-andro/:
Zatímco Skyhook na žaloby proti společnosti Google byla probíhající od září, jsme ještě neslyšel jeho stranu příběhu se bránit anti-soutěže nároky. To je vše, nyní změnilo, že stát Massachusetts soud vydal sbírku interní e-maily od Mountain View, shazovat nějaké světlo na důvody Motorola - a zřejmě i Samsung - opuštění místa Skyhook je XPS provozu na jeho Android telefony. Zejména krátce po dohoda byla oznámena v dubnu 2010, Android manažer produktu se stal strach, že taková dohoda by se vytáhnout více výrobců od Umístění služba Google, čímž by byla ohrožena schopnost společnosti udržet a zlepšit jeho umístění databáze přes pokračující sběru dat. "To by bylo strašné pro Google," napsal ředitel.

Fér, ale tady přichází šťavnaté část příběhu: v následujícím měsíci, Google informoval Motorola že to nebyl šťastný s tím, jak Skyhook směsí lokalizačních údajů od WiFi, GPS a mobilní signál. Nebo ve slovech Google: jsou to údaje, "znečištění". Přes Motorola vyvracet takové obavy, o týden později informovala, že společnost Google Skyhook řekl Moto, že jejich výběr pro třetí strany-umístění služeb, "vykresluje zařízení [ Droid X ] už Android kompatibilní. " Není to zcela jasné, jaký to je problém s kompatibilitou, ale to je věřil být konečný důvod, který přinutil Motorola - být blízký kamarád Google - k poklesu Skyhook na XPS ve prospěch umístění služeb Google. Pokud jste ještě litoval Skyhook, pak vědomí, že minulý měsíc Google nazval "neopodstatněné stížnosti" a "tence zahalený rybářské expedice" pro interní dokumenty Google a e-maily. Kupodivu, jeden e-mail cituje Android manažer řekl, že bylo jasné, k telefonu výrobce, že "my jsme pomocí kompatibility jako klub, aby se jim to, co chceme." Otázka zní: jakým směrem se bude klub swing nyní, že obě společnosti bojují to u soudu?

Interní e-maily odhalit Google zoufalství nad Android se zabývají Skyhook s Motorola původně objevila na Engadget na út. 10.05.2011 05:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat