úterý 10. května 2011

Pojmy román 'ThinSink nároky titul světového nejtenčích vzduch-chlazený chladič

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/novel-concepts-thinsink-claims-title-of-worlds-thinnest-air-co/:
Chladiče nesmí být zpravidla nejvíce vzrušující druh komponentu - ale svět je nejtenčí vzduch-chlazený chladič? To je ... něco. Podle lidi na nové návrhy, jejich novou kreditní kartu-tříděný, 0,75 mm silné ThinSink nyní položil požadavek na ten titul, a to může brzy vést k tenčí tablets, notebooky a monitory. A co víc, i přes jeho malou velikost, společnost tvrdí, že ThinSink ještě má účinnost chlazení "25 krát větší než dnešní nejlepší dřezy mikroprocesor teplo," a to spotřebuje jen 0,031 w elektrické energie při vybaven ventilátorem předení na 6.000 ot. / min. Zájemci o vyhodnocovací jednotkou bude muset vysázet statný 750 dolarů, ale společnost slibuje, že bude levnější ve větším množství, a konstatuje, že by se také snadno být vyraženo nebo odlity z kovu nebo plastu, neboť sestává pouze ze dvou tenkých plochých dílů kromě motoru.

Pokračovat ve čtení románu Pojmy 'ThinSink nároky titul světového nejtenčích vzduch-chlazený chladič

Pojmy román 'ThinSink nároky titul světového nejtenčích vzduch-chlazený chladič původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 18:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pojmy román | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat