úterý 10. května 2011

Google Hudba stream 20.000 písničky zdarma, čluny na I / O novější dnes

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-music-to-stream-20-000-songs-for-free-launches-at-i-o-la/:
Není to zcela oficiální, ale je tu málo pochyb o tom, že Google zahájí svou službu Google Music na své velké I / O události dnes později. Zatímco Wall Street Journal nemohl dostat Google mluvčí přiznat, Petr Kafka po dobu Všechny věci D dostal Jamie Rožmberka, ředitel produktového managementu Android, na úniku informací trochu brzy. Google služby bude v podstatě napodobují hudební skříňku funkčnost je Cloud služby Amazon , i když bez možnosti prodávat písně přímo spotřebitelům. Ouch. Bohužel, Google plánuje spustit funkci více-kompletní služby byly vykolejil při jednání s popisky se porouchala . Podle Rosenberga, "pár velkých nahrávacích společností byly méně zaměřen na inovativní vize, kterou jsme předložili, a větší zájem v nesmyslné a neudržitelné souboru obchodních podmínek." Takže, spíše než uvedení služby v pořadí, bude Google zahájí svou hudební službu s možností uložit až 20.000 z vašich vlastních nahraných písní zdarma, které pak můžete stream přes web, nebo do telefonu Android nebo tablet. Amazonka je služba, při srovnání, nabízí jen 5 GB volného místa pro zhruba 1.200 skladeb uložených na průměrný bitrate. Google bude také nejlepší Amazon s funkcí, která automaticky vytváří seznamy skladeb. Google očekává, zavádění služeb pro své uživatele v rámci americké "týdny" s hudbou Beta zve chodit později dnes Verizon Xoom vlastníky (ostatní se budou moci zaregistrovat na music.google.com). Nech si to tady, protože budeme přinášet vám oznámení žít .

Google Hudba stream 20000 písničky zdarma, čluny na I / O průběhu dnešního původně objevila na Engadget na út. 10.5.2011 02:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Wall Street Journal | zdroje Všechny věci D | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat