úterý 10. května 2011

Touchscreen prototyp přináší falešné hmyzu do života s bezprostřední pocity (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/touchscreen-prototype-brings-fake-insects-to-life-with-tactile-s/:
Laboratoř, která nás naučila všechny milovat znovu přes líbání stroj je zpět, a tentokrát, naštěstí, je to tu svou mysl na jiné věci. Kajimoto Labs na univerzitě v Tokiu Elektro-komunikace se chlubili prototyp pro dotykový displej mohou přenášet hmatové informace, jako je umístění na obrazovce ikon uživatele palmy, zatímco vrstva gelu umístěné za obrazovkou jí pomáhá odpovídat tvaru pocit- přijímající straně. K čemu by taková technologie sloužit? No, je tu jistě mnoho potenciálních zde - vzít například zrakově postižené uživatele, kteří nemají jinak získat spoustu informací z dotykové obrazovky. Méně ušlechtilý příklad byl nabídnut se zástupcem z laboratoře v podobě hry, kde si uživatel může cítit mravenci procházení na jeho nebo její ruku. Děsivé, a doufejme, že není kompatibilní s předchozí laboratoře vynález. Video z dotykové obrazovky po přestávce.

Pokračovat ve čtení Touchscreen prototyp přináší falešné hmyzu do života s bezprostřední pocity (video)

Touchscreen prototyp přináší falešné hmyzu do života s bezprostřední pocity (video) původně objevila na Engadget na út. 10.05.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DigInfo | zdroje Kajimoto Labs | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat