úterý 26. dubna 2011

YouTube připraven k zahájení pronájmu video on-demand filmy z hlavních studi?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/youtube-ready-to-start-renting-video-on-demand-movies-from-major/:
Podle zábava stránkách zabalte, Google YouTube konečně zamkl všechny studio se zabývá dostat se do úplně on-line půjčovna filmů hru. Zpráva uvádí, že by mohla zahájit co nejdříve tento týden s filmy z velkých společností, včetně Sony, Warner a Universal, stejně jako menší subjekty, jako je Lionsgate, Kino Lorber a další nezávislé osoby. To se nezdá být výzvou (nyní větší než Comcast , ale ještě menší než HBO) Netflix, s nejmenovaným studio exec citované v článku říká, jak šťastní jsou vidět nového účastníka na trhu pronájmu (a nakonec i prodej) filmy to není pomocí model předplatného . Apple v současnosti vede online VOD trh po skákání s iTunes v roce 2008 , tak samozřejmě to je hlavní cíl, ale bez důležité informace (ceny, kvalita obrazu a obsahu) je to těžké říct, kolik to je challenger. VOD pověsti obíhají kolem YouTube pro docela nějaký čas , a to válí 3,99 dolarů nájemné z indie filmů o něco více než před rokem, tady je doufal, že jdou celou cestu a nabídnout nic jiného než 3D a 4K streaming začít.

YouTube připraven k zahájení pronájmu video on-demand filmy z hlavních studi? původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 22:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Zabalte | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat