úterý 26. dubna 2011

Chicago je Adler planetárium začít promítání 8K do 8K snímky z července tohoto roku, dal filmových plátnech, aby zahanbil

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/chicagos-adler-planetarium-to-start-projecting-8k-by-8k-images/:
Dobře, takže to není úplně 8K video, nejsme tam ještě , ale Adler planetárium a jeho zbrusu nový Grainger Sky divadlo se chystá ukázat nám, co 64 fotografií ve vysokém rozlišení vypadat na velké obrazovce. Popsal jako "největší bezešvé digitálního obrazu ve světě," obraz uvnitř planetária přijde od 20 projektorů zahnutý do 45 počítačů pro zpracování dat, a měly by poskytovat jasný a nejvíce fascinující pohled k náš vesmír, že jeden může dostat, aniž by ve skutečnosti vyjede do zemské atmosféry. Novou show odstartuje 8. července poté, co byly uvedeny společně s podporou z NASA a společnosti IBM mezi ostatními. Skočit minulosti přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Chicago Adler planetárium začít promítání 8K do 8K snímky z července tohoto roku, dal filmových plátnech, aby zahanbil

Chicago je Adler planetárium začít promítání 8K do 8K snímky z července tohoto roku, dal filmových plátnech k hanbě původně objevila na Engadget na út. 26.dubna 2011 03:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Adler planetárium | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat