úterý 26. dubna 2011

Purdue je Celeritas auto skóre 2.200 MPG od slunce, vyhrává Shell Eco-marathon

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/purdues-celeritas-car-scores-2-200mpg-from-the-sun-wins-shell/:

S navýšením ceny zemního plynu 4,50 dolarů za galon v některých částech země, auto, které stojí zlomek centu na míli řídit (a vypadá to, že patří na silnici), je určitě dostat naši pozornost. 275-bušit, 2.200 MPG Celeritas se zdá být nejblíže jsme se dostali k mít sluneční-poháněl auto, které by se jednou mohl vzít do ulic, nicméně, který vysvětluje, proč vozidlo vstřelil první cenu v kategorii Urban Concept v tomto Letošní Shell Eco-marathonu. I když to může jen dopravní jedna osoba (řidič), auto zahrnuje světlomety, zadní světla, kufr, a dokonce i záložní kamer. Pozoruhodně chybějící od této verze jsou klimatizace a SPZ - druhý z nich by se (samozřejmě), bude nutné před auto se stane ulici legální. Purdue University designérský tým vybral "Celeritas" (latina pro "rychlost"), jako jméno pro tuto brzy-k-být-street-právní roadster, ačkoli v kategorii, která je notoricky známý pro pomalejší vozidla, bychom neměli očekávat, že prototyp podívejte se kolem nás v rychlém pruhu. Možná se můžeme dostat Celeritas a břečťan spolu na nějakou dobu před sám jsme svržení Hamiltons na galon pravidelných?

Purdue je Celeritas auto skóre 2.200 MPG od slunce, vyhrává Shell Eco-marathon původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 18:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Purdue University | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat