úterý 26. dubna 2011

Asahi to nový tenký skleněného substrátu pro dotykové displeje nabízí smartphony štíhlé siluety

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/asahis-new-slim-glass-substrate-for-touchscreen-displays-gives/:
My všichni chceme naše kapesní počítače mají hojné výpočetní výkon a bohatý životnost baterií, ale tenká je , a většina uživatelů hledá zařízení, které je méně Marilyn Monroe a Kate Moss . Chcete-li mít nové telefony a tablet dráhy-ready, Asahi vyvinuli tenčí sklo substrát pro použití v touchscreen displejů. Tento nový 0.28mm sodovka-vápenné sklo je o 15% tenčí než stávající nabídky společnosti, a Asahi začne masové produkování to do konce dubna. Hubená nový substrát bude podpěře jeho látka na SID příští měsíc - spárována s některými trvanlivé Dragontrail , není pochyb - takže se těšíme na získání handsy s firmou nový tenký a elegantní displeje. Většinou, jsme opravdu potěšeni, že naše budoucí telefony nebude vypadat jako tuk v našem džíny. PR je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Asahi nové tenké sklo substrát pro dotykové displeje nabízí smartphony štíhlé siluety

Asahi to nový tenký skleněného substrátu pro dotykové displeje smartphonů štíhlé siluety dává původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 20:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Na Tech | zdroje Asahi Glass | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat