úterý 26. dubna 2011

Koalice společností vytváří WebM Společenství kříže License iniciativa

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/coalition-of-companies-creates-webm-community-cross-license-init/:
Když Google představil svůj WebM open source formát média a deklaroval to být jeden kodek vládnout všechny ostatní , tam byli ti kdo hanobil svou užitečnost a cítil, že by H.264 zdědí zemi. WebM moc převedeny některé z těchto kritiků spolehlivý, a na rally více na VP8 / příčina Vorbis, 17 firem se tvořily WebM Společenství cross-License (CCL) iniciativu inter-prolínání jejich WebM-související s IP zdroje. Tato iniciativa vznikla tak, že všichni mohou používat El GOOG preferovaný multimediální kodek bez hrozby patentových sporů , a CCL Superfriends eurozóně přivítáme více členů, aby posílily své právní mohlo - ale ti, kteří se chtějí zapojit, musí udělit royalty-bezplatnou licenci na žádnou ze svých patentů, které pokrývají WebM technologie. Vášeň pro zefektivnění webových standardů a ochota šířit slovo o WebM nemohl ublížit, a to buď - nové formáty nejsou prodat sami, víš.

Koalice společností vytváří WebM Společenství kříže License iniciativa původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 05:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje WebM | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat