úterý 26. dubna 2011

ASUS Eee Pad Transformer jde na prodej v USA, hned se prodává na Amazonu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/26/asus-eee-pad-transformer-goes-on-sale-in-us-immediately-sells-o/:
USA musel čekat na své Eee Pad Transformer startu o něco déle než zbytek světa, ale je to konečně dostala jeho přání a dnes 'reakce spotřebitele se zdá k byli nic menšího než žravý. Amazonka je pořadí na stránce 400 amerických dolarů Android 3,0 tablety se zdá k šli od "na skladě" až "na skladě", v rámci pouhých pár minut, zatímco cíl - dodavatel plnění objednávek jménem Amazon - také uvádí Transformer jako v současné době nedostupné. ASUS 'vlastní Kde nakupovat stránky nás vede k spoustu slepých uliček, a to se Best Buy je jediným prodejcem, můžeme v současné době najít s akciemi v USA. Nemůžeme s jistotou říci, zda se díváme na obrovské poptávky, nebo jen omezená nabídka, ale je těžké se dohadovat s vynikající ASUS 'hodnotové propozice zde: 10-palcový displej IPS, dual-core SOC a rys-bohatý tablet OS vše pro méně než čtyři Benjamins. Budete jen muset být rychle na spoušti, pokud chcete jeden.

[Díky, Noah]

ASUS Eee Pad Transformer jde na prodej v USA, hned se prodává na Amazonu původně objevila na Engadget na út. 26 duben 2011 04:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlickDeals.net | zdroje Amazonka , Best Buy , ASUS (Kde koupit) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat