úterý 26. dubna 2011

ChargePoint umožňuje rezervní elektrický nabíjecí stanice, snižuje na alternativní paliva fistfights

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/25/chargepoint-lets-you-reserve-electric-charging-stations-cuts-do/:
Jeden den v budoucnu, budeme všichni jezdit v elektrických automobilech a plynu Čerpadla budou nahrazeny čistou dobíjecích stanic. Také zdarma zmrzlinu. Do té doby si ji line - nebo ještě lépe, rezervace na místě online zdvořilosti ChargePoint 's on-line databáze alternativních čerpacích stanic. Coulomb Technologies-run stránce jsou nabíjecí stanice na Google Map , s barevnou značku vám vědět v real-time, zda je někdo v současné době polevou z jejich Tesla. Pokud jste typ s předvídavosti - jste koupit auto na elektrický pohon, po tom všem - můžete naplánovat nějaký kvalitní čas s výstupem na webu pomocí ChargePass karty. Náklady na zpoplatnění je určen stanice správce a jmenování může být zrušena až 24 hodin předem. Tato stránka má některé vážné hospodářské soutěže na EV nabíjení mapy, díky nově zavedené GeoEVSE , spolupráce mezi US Department of Energy, Google, a 80 dalších společností. Možná, že nová funkce pomůže rezervace ChargePoint vyhrát závod do svého srdce.

Pokračovat ve čtení ChargePoint umožňuje rezervní elektrický nabíjecí stanice, snižuje na alternativní paliva fistfights

ChargePoint umožňuje rezervní elektrický nabíjecí stanice, snižuje na alternativní paliva fistfights původně objevila na Engadget na po. 25 duben 2011 21:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ChargePoint | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat