úterý 19. dubna 2011

T-Mobile G-Břidlice recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/t-mobile-g-slate-review/:
Tabletu války jsou budovy, malichernými spory, které brzy povede ke krveprolití. Produkty budou zahájeny do bitvy jen aby byl zastřelen přímo z jejich políček, pláč jejich zpracovatelů za větší, rychlejší, lepší břidlice krok po postižených podvozek svých předchůdců, běží na své vlastní krátké kousky slávy. Na vysoké úrovni je to samozřejmě Android vs Apple vs Rest, ale bitevní linie, které jsou jako my spotřebitelé, zachytil ve středu, zkuste se rozhodnout, co je pro správnou velikost tabletu.

Právě teď dva tábory se zdají být získat co nejvíce příznivců: sedm-inchers, jako Streak 7 a BlackBerry scénáře , a 10-inchers, jako je Motorola Xoom a Apple IPAD . Ale někdy zbraňové systémy je třeba trochu více specializované. Někdy šablony nevyhovují, a $ 530 (po slevy, on-smlouva), T-Mobile G-Břidlice od LG není kování do těchto kategorií, drážkování někde mezi s 8,9-palcový displej s podporou Tegra 2 grafiky , 4G HSPA + bezdrátové, a všechny Oomph chcete v moderním zařízení se systémem Android. Je to trochu menší a trochu lehčí než 10-inchers, větší a masitější než sedmičky a tím, že kácení uprostřed, to udeří téměř všechny správné značky.

Pokračovat ve čtení T-Mobile G-Břidlice recenzi

T-Mobile G-břidlice přezkoumání původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat