úterý 19. dubna 2011

Známka podání, doménová jména naznačují, Toshiba tablet by mohl být jmenován 'daří'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/trademark-filing-domain-names-suggest-toshibas-tablet-might-be/:
Mohl Toshiba bezejmenný voštinová tableta má konečně vlastní jméno? Díky užitečné sázkař, nyní máme naše dosud nejjasnější znamení. Toshiba právě vyplnil přihlášku ochranné známky pro název "daří", minulý týden, a jak můžete vidět výše, je to jasně popisuje výrobky a služby jsou trademarked jako tablet počítač. A co víc, zdá se, že společnost je také pryč na trochu doménového jména nákupní horečka jak pozdní, s tím lámat do počtu "daří" variace včetně ToshibaThrive.com, ThriveTablet.com, ThriveToshiba.com a TabletThrive.com (žádný z kterého skutečně kamkoliv jen zatím). Samozřejmě, že to není poprvé, možná moniker na tabletu, která je vynořilo. Jméno "Antares", objevily cestu zpět na Mobile World Congress, který by mohl odpovídat za ANT názvu modelu, který jsme také všiml, ačkoli to jistě zní více jako kódové označení než "daří", dělá pro naše uši - a, jak daleko jak my můžeme říci, Toshiba se nepokusila zaregistrovat ochrannou známku pro Antares (nebo jakékoli jiné názvy nedávno, když na to přijde).

[Díky, Babyfacemagee]

Známka podání, doménová jména naznačují, Toshiba tablet by mohl být jmenován 'daří' původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 15:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat