úterý 19. dubna 2011

HBO Přejít app nastavit proud jeho cestě k iPhone, iPads a zařízení se systémem Android

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/hbo-go-app-set-to-stream-its-way-to-iphones-ipads-and-android-d/:
Jste obeznámen s HBO Jdi online streaming službu, která umožňuje účastníkům dohnat on-kopání HBO je cena-vyhrávat a zadek obsah televizního vysílání? No, 'appy zprávou pro vás, milí čtenáři, za to asi zasáhnout smartphony a tablet na začátku příštího měsíce. Android a IOS HBO Přejít aplikace byly škádlen nové video na YouTube kanálu HBO je, se sliby "okamžitý a neomezený přístup" k "každé epizodě každé sezóny" na své oblíbené pořady, zdobené s výběrem hit filmů. Aplikace a streaming bude zdarma k HBO účastníků, kteří budou schopni dostat své Sopranos nostalgie přes 3G, stejně jako WiFi. 2.května je datum, ke kterému ukázku videa končí, i když to není výslovně říci, že služba bude oživena poté. Budeme muset počkat a uvidíme.

[Díky, Joe]

Pokračovat ve čtení HBO Přejít app nastavit proud jeho cestě k iPhone, iPads a zařízení se systémem Android

HBO Přejít app nastavit proud jeho cestě k iPhone, iPads a zařízení se systémem Android původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 05:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HBO (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat