úterý 19. dubna 2011

Alienware M18x a M14x první hands-on!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/alienware-m18x-and-m14x-first-hands-on/:
Tak to je nejnovější herní notebooky Alienware zlomené bez své utajované zajetí , možná byste chtěli vědět, jak jejich tvarových faktorů vyrovnat? No, my jen tak náhodou dostali naše špinavé tlapky na mimozemšťany, a hledají mocný pořádku. Budeme vás varovat však, že graf-zálivka M18x je zvíře ve více než jedním způsobem - to nemusí být doslovný 600-bušit do gorila, ale po jednom z jeho potěžkat 16-bušit do rámu jsme začali přemýšlel, jestli luggables byly vrací do módy.

Zatímco M18x tovární-přetaktovaný procesor 4GHz a HDMI-vstupy pokušení nás, my jsme byli spíš vzít s štíhlé rámem Alienware M14x, která by se měla ukázat velmi lákavé pro ty, kteří kopat jeho více petite profil. I když to nemá z eloxovaného hliníku shell svého velkého bratra M18x, jeho červený matný plast exteriér má vysoce-kvalitní cítí na to, když jsme spatřili nevzhledné drážka podél pravého okraje prototypu jednotky. Jsme krátce hrál Call of Duty: Black Ops na M14x, a našel klíče mít spoustu cestování, a za předpokladu splnění klepněte na tlačítko s každým stisknutím jak jsme putovali kubánských ulic, a touchpad byl docela citlivý, stejně (i když jsme neměli mají možnost vyzkoušet si své schopnosti multitouch). Je to těžší než ostatní notebooky s obdobnými obrazovky real-realitní, ale je to stále naprosto totable PC - a potěžkat je vítaným kompromis výměnou za přidané koní pod kapotou oproti své konkurenci Jenny Craig .


Sean Hollister přispěly k této zprávě.

Alienware M18x a M14x první hands-on! původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 13:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat