úterý 19. dubna 2011

Ziiiro Aurora a Orbit hodinky říct čas s barvou, koule divu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/ziiiro-aurora-and-orbit-watches-tell-time-with-color-orbs-of-wo/:
Čas: jak to funguje? No, fyzici se stále snaží postava, která se . A když už jsou šťourat se bosony a kvarky a temné hmoty (oh my!), Designéři Ziiiro pracují na stejně důležitý úkol: jak reprezentovat čas, nejlépe v zápěstí-formuláře kompatibilní. Teď už máme dva nové pokusy, daboval "Aurora" a "Orbit", které ukazují čas jako mix barev nebo jako pár krouží koule, resp. Mají přibližně stejné učení jako dříve hodinky Ziiiro , a na webových stránkách společnosti ochotně vás provede, jak si je přečíst - "to není žádná věda vůbec! to" Pokud se vzory jsou příliš minimalistické pro vás, vždy můžete dopřát Winston Opus Harry jedenáct . V opačném případě bude tato loď na přelomu května a vám zpět € 129 (asi $ 184).

Ziiiro Aurora a Orbit hodinky říct čas s barvou, koule divu původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 06:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Core77 | zdroje Ziiro | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat