úterý 19. dubna 2011

Contour Plus helma vačka špehoval, nabízí širší pohled na extrémní dovádění

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/18/contour-plus-helmet-cam-spied-offers-wider-view-of-your-extreme/:
ContourHD Plus
Pokud jste typ, který rád riskovat život a zdraví ve snaze o potěšení, pak víte, že nejlepší způsob, jak dokumentovat využívá je s trochou helmu vačka akce. Bike Říká se hlásí, že Contour, jeden z vůdců tohoto (nepochybně nika) pole, bude brzy uvolní novou POV střelec volal Contour Plus. Na stránkách narazil na nějaké obří pro cyklisty testování zařízení, kteří tvrdí Plus se zlepší na ContourGPS přidáním HDMI-out port, zvýšení kvality obrazu a rozšiřuje zorný úhel 140 stupňů ze do 170. A pro ty, kteří opravdu chtěli žít nebezpečně, Plus bude pravděpodobně balení rádio Bluetooth, takže můžete dívat se na iPhone app hledáčku při sjížděla po sněhu-vztahuje svahu nebo přes překážku-prostřílený cyklistické stezce. Samozřejmě, to vše je neoficiální v tuto chvíli, ale "malý Birdy" šeptá do ucha Povídá Bike řekl, že aktualizovaný vačka přistane na příští měsíc nebo dva. Ještě jeden rozmazaný snímek po přestávce.

Pokračovat ve čtení Contour Plus helma vačka špehoval, nabízí širší pohled na extrémní dovádění

Contour Plus helma vačka špehoval, nabízí širší pohled na extrémní dovádění původně objevila na Engadget na po. 18 duben 2011 17:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bike Rumor | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat