úterý 19. dubna 2011

USB iHub je dokonalým doplňkem pro váš knockoff Apple-centrické existence

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/19/usb-ihub-is-the-perfect-knockoff-accessory-for-your-apple-centri/:
iHub
Takže jste čekal v souladu pro IPAD 2, popadl iPhone 4, a dokonce si koupil jeden z těch neoficiálních bílé konverzní výstroje. Pracujete celý den na MacBook Air se práce figurka Steve sedí vedle ní na stole - vy jste přesně ten člověk, kterého 9,99 dolarů iHub byl vytvořen pro. Není to oficiální Apple produkt, ale pokud knockoffs jít, to je jedna z přesnější faksimile jsme kdy viděli. Tato čtyři-port USB rozbočovač vypadá trochu jako Apple TV, má zářící logo až nahoru, a přichází ve vašem výběru bílé nebo černé. Dokonce i obal přesvědčivě Apple díky průhledným plastovým víkem, které vám umožní nahlédnout do pečiva. Letmý pohled glamour snímky a video níže - slibujeme, že jsou 100-procent původní, i když iHub není.

Galerie: iHub 2

Pokračovat ve čtení USB iHub je dokonalým doplňkem pro váš knockoff Apple-centrické existence

USB iHub je dokonalým doplňkem pro váš knockoff Apple-centrické existence původně objevila na Engadget na út. 19 duben 2011 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NowhereElse | zdroje MIC Gadget , MIC obchod | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat