středa 13. dubna 2011

iTable iPhone dok vypadá jako smartphone, funguje jako stereo (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/itable-iphone-dock-looks-like-a-smartphone-acts-like-a-stereo/:

Viděli jsme dost iPhone dokovací stanice na celý život - dokonce jsme viděli náš spravedlivý podíl tabulek , které se styl narážky z telefonu - ale musíme přiznat, Kyle Bucknerů iTable je v lize vlastní. Toto poměrně složité dokovací řešení kombinuje estetiku iPhone 4 s trochou bakalářské-pad-of-the-budoucí talent, který umožňuje jeho uživateli svolat soubor osmi zapuštěné reproduktory s jednoduchým výpad z ruky. Je to také balení sadu čtyř hliníkových-zdobené držáky nápojů, spolu s LED světly, aby vaše nápoje trochu náladové osvětlení jejich vlastní. Věc je celá ruka-řemeslně, a když byl navržen s iPhone 4 na mysli, to může být postavena tak, aby vyhovovala vašim smartphone výběru. Pokud jste skutečně uvažuje o koupi jedné z těchto věcí, můžeme také navrhnout plovoucí posteli ? Samozřejmě, můžete vždy jen na hop skok v minulosti a podívejte se na video z tabulky v akci místo.

Pokračovat ve čtení iTable iPhone dok vypadá jako smartphone, funguje jako stereo (video)

iTable iPhone dok vypadá jako smartphone, funguje jako stereo (video) původně objevila na Engadget na Út. 12.04.2011 19:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kyle Buckner Design | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat