středa 13. dubna 2011

Korg Wavedrum Mini dělá hudbu z vašeho nervového tiky (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/korg-wavedrum-mini-makes-music-from-your-nervous-tics-video/:
Korg Wavedrum Mini
Nemůže zastavit bouchání z Rebecca Černá oh-so-infekční zácpy na vašem pumpky? Korg Wavedrum Mini nebude mít o nic méně hrozné pátek, ale mohla by to být vaše neomluvitelné akce trošičku méně otravné. Q3-vázané Mini crams společnosti digitální bicí pad do tech přenosném balení s vestavěným reproduktorem a jeho nesčetné tlačítek vám umožní vybrat si z 100 různých zvuků včetně řetězců, synth tóny, a hejno bicích nástrojů. Budete také získat 100 přednastavených rytmů pro ty, kteří dávají přednost své nástroje hrát sami, ale jistě, že to nejsi ty ... v pořádku? Kruci, je tu i funkce smyčky, takže si můžete postavit vrstvu po vrstvě (na vrstvě!) Ze dne kakofonické hluku. Nejlepší část je však zahrnuta senzor, který může být oříznut na téměř cokoli, aby se z Vašeho prstu neustálé stáčení do basy hity. Pokud nemůžete dočkat, až uvidím v akci, se houser na neúměrně dlouho demo video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Korg Wavedrum Mini dělá hudbu z vašeho nervového tiky (video)

Korg Wavedrum Mini dělá hudbu z vašeho nervového tiky (video) původně objevila na Engadget na út. 12.04.2011 20:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Technabob | zdroje Korg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat