středa 13. dubna 2011

PCTV Broadway 2T proudů TV k IPAD, když jste mimo Old Country

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/pctvs-broadway-2t-streams-tv-to-your-ipad-when-youre-outside-t/:
Viděli jsme, aplikace, které zajistí si nenechte ujít další díl z Jersey Shore, ale s výjimkou Prak s ', není mnoho, že stream TV na mobilní zařízení. PCTV nové Broadway 2T dělá - ale s lodní náklad námitky. Box je vestavěný DVB-T tuner Vám umožní sledovat Vaše oblíbené pořady přes WiFi nebo 3G odkudkoliv na světě, ale to bude jen zvednout nad-the-air vysílání z regionů s využitím standardu DVB-T (čti: ne USA ). Je také přichází s kompozitní kabely, které jsou ideální pro zřízení bezpečnostní kamery plošinu, ale dohoda-jističe pro většinu mágů, kteří vlastní high-definition set. 2T streamuje video prostřednictvím prohlížeče, takže to funguje přes Wi-Fi a 3G s Mac, PC, Apple a mobilní prohlížeč Safari, s operačním systémem Android podpora přichází někdy v druhém čtvrtletí. Žádné slovo přesto na dostupnost, i když to se na preorder na místě PCTV je za € 199 (287,14 dolar), pokud nemůžete žít bez vašeho EPL zápasy na cestách daleko od svého evropského vily.

Pokračovat ve čtení PCTV Broadway 2T proudů TV k IPAD, když jste mimo Old Country

PCTV Broadway 2T proudů TV k IPAD, když jste mimo Old Country původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 01:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PCTV | zdroje NotifyMDM | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat