středa 13. dubna 2011

Pieceable Viewer umožňuje vývojáři aplikace podíl IOS, osobní pocity prostřednictvím prohlížeče

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/pieceable-viewer-lets-devs-share-ios-apps-personal-feelings-thr/:
Pro vývojáře není zcela připraven nabídnout své výtvory IOS v App Store, nové služby slibuje, že sát mravenčí práce z poskakování práce-v-pokrok mimo jiné. Pieceable Viewer je magické pořad, dnes zahájila nechat vývojáři vydávat kopie jejich aplikací na soukromé webové stránky, jejichž odkaz se mohou podělit s beta testerů, klienty, kolegy a kód opice. Viewer vytvoří jediný řádek kódu pro sdílení a ironie všech ironií, používá Flash simulovat aplikace v prohlížeči. Mohlo by to být přesvědčivé pro svobodná povolání práci s klienty, kteří nemají náhodou vlastní iPhone, a dodává generální ředitel společnosti, pomáhá obejít vývojářů Apple 100-zařízení limit. To vše od společnosti, jejíž stávající produkt umožňuje lidem bez kódování zkušenosti stavět aplikace.

Můžete si to vyzkoušet zdarma, přičemž jedna osoba schopná zobrazit jedna aplikace, a odkaz, který vyprší po hodině. Upgrade k $ 30-a-měsíční plán pro tři současné zobrazení až na pět žádostí, a odkazy, které nejsou v platnosti. (Pro neomezené aplikace, budete muset na jaře za 60 dolarů měsíčně plán, který umožňuje lidem nahlédnout až deset najednou.) Co pro vás všechny milovníky Android, vaše verze je až příští ( překvapení, překvapení ).

Pieceable Viewer umožňuje vývojáři aplikace podíl IOS, osobní pocity prostřednictvím prohlížeče původně objevila na Engadget na Út. 12.4.2011 17:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje Umístitelný | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat