středa 13. dubna 2011

Čtyři Grammy Awards přejmenována zahrnout 'videohry hudbu,' zdůraznil rostoucí význam

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/four-grammy-awards-renamed-to-include-video-games-music-under/:
Videohry se nikdy neměl problém, sedí vedle filmových DVD a hudebních CD (záda, když věci byly takové distribuovány fyzicky) v obchodech, tak to je upřímně řečeno po lhůtě splatnosti je vidět pop se v hlavním proudu ocenění show, jako je Grammy . USA Recording Academy se konečně ráčil adresu video her a jejich zvukové krajiny jako samostatná třída zábavy, a změnila jeho čtyři ceny, aby bylo patrné, že ven. Co bylo dříve známé jako "Motion, televize, nebo jiná vizuální média" je nyní reklasifikovány jako "Motion, televize, video hry Hudba, nebo jiná vizuální média," vedoucí k tam nyní čtyři ocenění, která výslovně uznávají vynikající video skóre hry hudba . Myslím, že bylo nevyhnutelné poté, co Christopher cín je Baba Yetu vyhrál Grammy letos v únoru, zdánlivě, protože jeho začlenění jako jeden z písní na stan Civilization 4, ale v kategorii zcela nezávislá na hraní her. Přeskočit kolem přestávce slyšet to pro sebe, spolu s pár dalších oblíbených naší.

Pokračovat ve čtení čtyři ceny Grammy včetně přejmenován na 'videohry hudbu,' zdůraznil rostoucí význam

Čtyři Grammy Awards přejmenována zahrnout 'videohry hudbu,' zdůraznil rostoucí význam původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 03:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq , Escapist | zdroje IndustryGamers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat