středa 13. dubna 2011

Windows Phone dodává multitasking, hluboký integrace telefonu, a snímač přístup k platformě dev

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/windows-phone-adds-multitasking-deep-phone-integration-and-sen/:

Věděli jsme, že to přijde , a dnes na MIX 11 , Microsoft předváděl své vývojářské platformy pro příští verzi Windows Phone, který vývojáři budou moci dostat do rukou zdarma v květnu. Nové aplikační platformy dodává:
  • Multitasking pro zpracování na pozadí, audio a přenos souborů, a rychlé přepínání aplikace, včetně přehrávání zvuku na pozadí pro webové stránky HTML5
  • Hluboká integrace telefonu a umožňuje aplikace využít Live Dlaždice, včetně push oznámení prostřednictvím Live zmocněnci
  • Přímý přístup k fotoaparátu a senzorů (gyroskop a kompas) prostřednictvím knihovny pohybovým senzorem, pronájem aplikace pro ovládání zařízení hardwaru
Microsoft doufá, že to umožní vývojářům, aby se ještě více kreativní a poutavý aplikace. Chcete-li získat naše tekoucí šťávy, je to předváděl ukázky nových app pojetí od Skype , Spotify , Layar , Qantas, Amazon Nakupování a Kik Messenger.

Poté, co krátce dotýká nedávné Windows Phone otázky update , Joe Belfiore přivítal Nokia Symbian vývojářů (!) a demoed zrychlené HTML5 stránky rendering vs IOS a Android.

Podívejte se na tiskovou zprávu ve zdrojovém odkaz níže. Rozvoj ...

Windows Phone dodává multitasking, hluboký integrace telefonu, a snímač přístup k dev platformu původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 12:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat