středa 13. dubna 2011

DARPA je next-gen nositelný zobrazení: rozšířené-reality, holografické brýle

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/darpas-next-gen-wearable-display-augmented-reality-holographi/:
Americká armáda Zdá se, uctívat myšlenku nositelná displejů, proto jeho pokračující úsilí, aby byly realitou. Víme, že se zdá, jako by to bylo včera, že DARPA ťukal Lockheed Martin stavět nízký-síla, lehký rozšířené reality-brýle, a to bylo vlastně čtyři plné roky, když ve volné přírodě a wonderous snem bylo řemeslo HMDs jako malý a lehký jako " high- módní sluneční brýle . " No, ten sen žije dál, tentokrát s hologramy: lenscrafters na Vuzix právě obdržel chladné milionů na rozvoj brýle, že holograficky překrytí bojiště údaje o nositele vidění. To vše zní velmi Dead Space (nebo, víte, jako Přísně tajné verzi Recon-Zeal je brýle Transcend ), nadějný realtime analýzu nic v dohledu. Společnost věří, že hotový výrobek nebude více než 3 mm silný a zcela transparentní když jsou vypnuty. Pokud vše půjde dobře, očekávají, že tento dostaly až ke spotřebitelům v krátké době, brzy budete mít plnou "situační" - včetně vztahu stav - této tajemný cizinec jste eyeballing z celé místnosti.

DARPA je next-gen nositelný zobrazení: rozšířené-reality, holografické brýle původně objevila na Engadget na út. 12 duben 2011 23:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DVICE | zdroje Kabelové | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat