středa 13. dubna 2011

Motorola začít beta testování robustní Android tablet, stupňuje úsilí o podnikání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/13/motorola-to-begin-beta-testing-rugged-android-tablet-steps-up-e/:

Byli jsme udržet naše oči na plány Motorola klesat jeho drápy do podniku na trhu po dobu nejméně posledních pár měsíců, a vypadá to, že společnost je ramping své úsilí s robustním fit tabletu Android na pracovišti. Prezentace, které nám poskytlo užitečné tipovací nastiňuje Moto plány musí být "první fyzické ztělesnění definování Android pro podnikání," s Perníkové vybavené-tablet zadání beta testování letos v říjnu. Jak můžete vidět z výše uvedeného snímku, bude břidlice sport oba 1,3 front-čelí 8MP fotoaparát a chovat-stát před kamerou "s osvětlením a jehož cílem je" pro čtení čárových kódů. Je to také nést dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, 1GB RAM, 8 GB NAND, 7-palcový LCD displej, Bluetooth 2.1 + EDR, 802.11 a / ​​b / g / n WiFi a USB připojení. Měla by také balíček dost šťávy na dodávku pěti a půl hodinách video streaming, a měl by být schopen odolat poklesu čtyři stopy, extrémním teplotám, nadměrné prašnosti, a stříkající vodě. Z pohledu na věci, tento tablet to bude více doma v dílně, než do zasedací místnosti, ale budeme muset počkat a uvidíme, co se stane s jednou, co dělá to z beta.

[Díky, Anonym]

Motorola začít beta testování robustní Android tablet, stupňuje úsilí podnik původně objevila na Engadget na st. 13 duben 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat