středa 13. dubna 2011

IOGEAR je USB-to-HDMI adaptér přináší soundtrack k party DisplayLink

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/iogears-usb-to-hdmi-adapter-brings-a-soundtrack-to-the-displayl/:
DisplayLink adaptéry jsou-desetník-a-tucet těchto dnech poctivě zobrazuje naše desktopové prostředí na jiných displejů není připojen přes tradiční monitor rozhraní. Čerpání z videoobsah na velké obrazovce byl zjednodušen, jistě, ale zvuk byl vždy Achillovou patou maličký dongles. Zadejte IOGEAR , jehož GUC2025H USB externí HD A / V adaptér řeší tento problém přesné - aniž by se žádné další porty na startu. 4,2-x 0,63 - x 2,8-palcový box podporuje maximální rozlišení 1920 x 1080, a bude výstup přes HDMI při připojení přes standardní USB. Na nikl pod 100 dolarů, cena se zdá být asi pravdu, i když bychom si stěžovali, v případě, že společnost měla házet do HDMI na DVI konvertor pro správnou míru. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení IOGEAR je USB-to-HDMI adaptér přináší soundtrack k party DisplayLink

IOGEAR je USB-to-HDMI adaptér přináší soundtrack ke straně DisplayLink původně objevila na Engadget na út. 12.04.2011 18:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IOGEAR | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat