středa 13. dubna 2011

Intel Plán grafy rollout data Ivy Bridge, Cedarview, Sandy Bridge E-series

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/intel-roadmap-charts-rollout-dates-for-ivy-bridge-cedarview-sa/:
Co je to? Nemůžete se nabažit Intel? No, je to váš šťastný den, protože jsme právě dostali do rukou výrobce čipů je plán pro roky 2011 a 2012. Podle unikly snímky, můžeme očekávat, že Sandy Bridge E-series ve 4. čtvrtletí roku 2011. Střídavě, 22nm Ivy Bridge je kritizovaný za poněkud méně konkrétní vydání v první polovině roku 2012. Jsme také pravděpodobné, že vidí nové Pentium a Celeron-založené Sandy Bridge modelů ve 3. čtvrtletí tohoto roku, a Atom-vybavené Cedarview ve 4. čtvrtletí. Plán také, že nám poněkud nejasný pohled na ceny pro čipsety, a z toho, co jsme se shromáždit, můžeme očekávat, že E-series ke sportu horentní částka a Cedarview přinést hodnotu. Pokud to nestačí ukojit, že zvířecí chuť na novinky Intel, můžete hit zdrojový odkaz pro více plánu dobrotu.

Intel Plán grafy rollout data Ivy Bridge, Cedarview, Sandy Bridge E-series původně objevila na Engadget na út. 12 duben 2011 17:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wccftech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat