pátek 1. dubna 2011

GameStop snímky se Spawn Labs, Impulsní hra distribuční platformu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-snaps-up-spawn-labs-impulse-game-distribution-platform/:
Neměli bychom spoléhat na své maloobchodní odcházeli v dohledné době, ale vypadá to, GameStop je nyní také sázky se těžko na digitálně distribuovaný-budoucnosti. Za tímto účelem společnost má právě oznámila, že je získání obou Spawn Labs a Steam-konkurent Impuls, druhý z nich je nákup ven z mateřské společnosti Stardock Systems. Zatímco Spawn Labs nemusí být nejvíce známé jméno, možná si vzpomenete, jeho HD-720 set-top box - v podstatě Slingbox pro vaše herní konzole - které jsme se poprvé odhlásila cestě zpátky v roce 2009 a konečně se začala prodávat na začátku roku 2010. Zní to, jako GameStop mohou mít někteří dokonce větším ambicím pro technologii, než je, nicméně, jak společnost tisková zpráva říká, že je to nyní testování "nových spotřebitelských interface", který umožní uživateli "okamžitý přístup k širokému výběru high-definition video hry na nároky na jakékoli Internet-umožnil zařízení. " Jak se naše kamarády na vědomí, Joystiq, že to zní strašně moc rád OnLive -esque tzv. cloud-based herní službu, ale GameStop nenabízí mnoho dalších rad v tuto chvíli.

Pokračovat ve čtení GameStop zapadl do Spawn Labs, Impulsní hra distribuční platformu

GameStop snímky se Spawn Labs, Impulsní hra distribuční platformu původně objevila na Engadget na pá. 01.04.2011 16:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat