pátek 1. dubna 2011

Skype chce lidem stanovit Skype 5 pro Mac, bude vám odpovědět na volání?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/skype-wants-the-people-to-fix-skype-5-for-mac-will-you-answer-t/:
Skype 5 pro Mac listí něco být požadovaný - jak ji známe, ty to víš , a vypadá to ví taky Skype. To je důvod, proč naše fav VoIP aplikace je žádají pomoc od vás, lidi, ke zlepšení jeho uživatelského rozhraní. Skype běží soutěž o ten styl chatu vládne všem, a to začne užívat vlastní CSS podání 8.dubna. Soutěž má tři kola, s jedním soudci 'a jeden výběr lidí v každém, po němž následuje výběr hlavní cenu vítěz z šesti finalistů. Champs Lidé si Apple TV a ti vybraní soudci zádrhel WiFi IPAD 2, a všichni vítězové si kopii CSS3 pro webové designéry a rok předplatné Skype Neomezený svět Extra. Hlavní cenou je jedenáct-palcový MacBook Air, iPad2, a ego podporu, která přichází s vědomím, vaše styl chatu kované v plamenech soutěže budou zahrnuty v nadcházející verzi Skype. Na tuto výzvu? Hit zdroj odkaz na plné detaily.

Skype chce lidem stanovit Skype 5 pro Mac, budete hovor? původně objevila na Engadget na Pá. 01.04.2011 01:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Skype | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat