pátek 1. dubna 2011

Zdeněk Kálal je sledování objektů algoritmus se učí za pochodu, který pravděpodobně povede k další film 007 (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/zdenek-kalals-object-tracking-algorithm-learns-on-the-fly-like/:
Microsoft vlastní OneVision Video Recognizer mohou být nové, ale pokud lidi v Redmondu se vážně snaží brát věci next-úroveň, oni by měli pravděpodobně cast jejich pohled přes rybník. Zdeněk Kálal, výzkumný pracovník na University of Surrey, právě vytvořili, co může být nejdůmyslnější Kamerový systém je známo, že civilní svět. V podstatě to trvá pozemský úkol sledování objektů na zcela novou platformu, která umožňuje uživatelům vybrat si objekt o letu a mají algoritmus okamžitě začít sledovat něco nového. Během několika vteřin, je schopen udržovat zámek, i když váš objekt zvraty, obraty, nebo listy / vrátí. Kromě toho by se tyto "objekty", být používán jako vzduch myši, pokud ji přinutit, aby sledování vašich číslic, a pokud jste to, co učí své zaměstnance vypadá, budete mít plně automatizované bezpečnostní skener, který dokáže rozpoznat obličeje a grant / zakázat přístup na základě své databáze bílý-jednotlivců uvedených na seznamu. Upřímně řečeno, my raději to vidíte sami, než poslouchat nás vychvalují jeho ctnosti - vid je po přestávce, za obvyklé.

Pokračovat ve čtení Zdeněk Kálal je sledování objektů algoritmus se učí za pochodu, který pravděpodobně povede k další film 007 (video)

Zdeněk Kálal je sledování objektů algoritmus se učí za pochodu, který pravděpodobně povede k další film 007 (video) se původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 23:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje University of Surrey (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat