pátek 1. dubna 2011

Sony Music Unlimited streamování přichází na NGP bude hit Xperia Hrát v tomto roce a PSP 'v několika týdnů'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/sonys-music-unlimited-streaming-service-coming-to-ngp-will-hit/:
Může to znít jasně zřejmé, v tomto bodě, ale je tu ještě důvod k oslavě - Sony streamování předplatné hudební službu, Music Unlimited , je veden jak na PlayStation Portable a jeho pár rozdílných duchovního nástupce nové generace Přenosná a Sony Ericsson Xperia hrát . Eurogamer posadil se Sony Network Zábava VP Shawn Layden, kteří šíří zprávy rychle, což potvrzuje, že služba bude aktivována (alespoň v UK) na PlayStation Portable "v několika týdnů." Mezitím, telefony včetně neslavný PlayStation sluchátko bude Android dostat Music Unlimited "v letošním roce," a národní odborník ", bude se to stalo" na NGP stejně, pravděpodobně někdy po firma odhalí, kdy jeho zvíře přenosné herní stanice bude skutečně vyjde . Vše ve jménu vzít svou hudbu s sebou všude tam, kde se vám stalo, cestování - pojem, který je stále poměrně populární právě teď.

Sony Music Unlimited streamování přichází na NGP bude hit Xperia Hrát v tomto roce a PSP 'v několika týdnů' původně objevila na Engadget na pá. 01.4.2011 02:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Eurogamer | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat