pátek 1. dubna 2011

Time Warner Cable je cca přidává nové živé televizní kanály se dívat na vaše IPAD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/time-warner-cables-app-adds-new-live-tv-channels-to-watch-on-yo/:
Spory s Fox, Viacom a Discovery způsobila Time Warner se vytáhnout 11 z 32 původních kanálů z jeho živého TV vysílání TWCable TV app včera, ale jak jsem slíbil, že přinesl do nějaké nové, aby je nahradili. Mezi 17 přidali kanály několik sítí z ABC / Disney skupiny, včetně ABC Family, Disney, Disney XD a ESPNnews, plus NBC Universal výběry jako MSNBC, Syfy a USA, jakož i zvláštní přídavek Fox News. Jsme stále ještě není přesvědčen o tom, sledování televize na našem tablet je mnohem užitečnější než rozvoj používat to jako vzdálený / gauč společník, ale dokud nebudou tyto funkce přijet, nebo app dostane ven existence, to je to, co tento člověk dělá. Podívejte se na úplný seznam nových kanálů po přestávce nebo na TWCable Untangled blog.

Pokračovat ve čtení Time Warner Cable je cca přidává nové živé televizní kanály se dívat na vaše IPAD

Time Warner Cable je cca přidává nové živé televizní kanály se dívat na vaše IPAD původně objevila na Engadget na pá. 1.4.2011 13:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TWCable Untangled | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat