pátek 1. dubna 2011

Londýn zápisků plány pro mobilní pokrytí na trubku, popáleniny Huawei ven

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/london-scraps-plans-for-cellular-coverage-on-the-tube-bums-huaw/:
Technická složitost a finanční naivita znamenalo, že Londýn je ambiciózní plány na pokrytí svých podzemní železniční sítě s mobilní signál do 2012 olympijských her ​​se bít do šrotu. I přes velkorysou nabídku Huawei nejvíce poskytovat 50.000.000 liber ($ 81 m), zařízení pro projekt zdarma , Londýn starosta přání, že britské mobilní operátoři budou ty na nohou instalace účet - bez penny pocházející z veřejných pokladny - má nepřekvapivě našel malou laskavost. Smíchaný s logistickou hellride se snaží dostat vše, co se a běží do příštího léta, že je nyní vedla k vzájemné dohodě mezi všemi zúčastněnými stranami k opuštění projektu. Nezapomínejme, že plány na získání WiFi až na 120 stanicích v čase pro olympijské hry jsou ještě na trati, tak alespoň budeme schopni strhnout některé údaje před potápěním do těch temných, vlhkých tunelů.

Londýn zápisků plány pro mobilní pokrytí na trubku, popáleniny Huawei se původně objevila na Engadget na Pá. 01.04.2011 15:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Poručník | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat