pátek 1. dubna 2011

Time Warner odstraňuje kanály z IPAD app zatímco Cablevision připravuje jednu ze svých vlastních

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/time-warner-removes-channels-from-ipad-app-while-cablevision-pre/:
Time Warner Cable byla první stranou blikat v boji s programátory nad svou novou živé televizní vysílání TWCable TV IPAD app , odstranění kanálů ze Viacom, Fox a Discovery. Společnost je oficiální prohlášení uvádí pouze jeho výběru zaměřit se na "osvícené programátoři", kteří podporují její příčiny, a že bude poskytovat náhradní kanály (možná BBC Amerika, protože je to ve všech screenshoty) ASAP, případně co nejdříve zítra. Očekávejte právní boj, aby i nadále ohřát mezi Time Warner, který se domnívá, že získala všechna práva nezbytná pro poskytování těchto kanálů na libovolné obrazovce ve zákazníka doma, a programátorů, že si myslí, že nemá.

Házení více benzínu do ohně, je slovo od Cablevision, že jeho nový iPad app s TV a video on-demand přístup měl být ven a už se jen čeká Apple ke schválení před tím, než spustí. Podle Wall Street Journal to půjde kupředu zahájení Link Optimum - dříve PC k TV Media relé - produkt, který přináší video z jejich PC do TV zítra. Podívejte se na seznam kanálů vytáhl po přestávce, nebo na blogu Time Warner, my vám dáme vědět, kdy nebo jestli se něco změní.

Pokračovat ve čtení Time Warner odstraňuje kanály z IPAD app zatímco Cablevision připravuje jednu ze svých vlastních

Time Warner odstraňuje kanály z IPAD app zatímco Cablevision připravuje jeden z jejích vlastních původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 17:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TWCable Untangled | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat