pátek 1. dubna 2011

Samsung a Visa spojily své síly k tomu, aby NFC mobilního platbu na 2012 olympijských her

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/samsung-and-visa-join-forces-to-enable-nfc-mobile-payment-at-201/:
Z gadgeteer pohledu, jedna z nejlepších věcí, o olympijských hrách je jeho tendence, aby do nových technologií na hostování města. Take v roce 2012 her, například: jsou nejen stanice londýnského metra dostat WiFi hotspotů, ale zpráva je to, že společnost Samsung a Visa drží za ruce dodat NFC mobilního platební řešení pro město. Ve skutečnosti jsou více než 60.000 místech v Londýně již Urychlena s bezkontaktní platební systémy, a právě teď Visa jedná s bankami, aby si své bezkontaktních karet a mobilních telefonů schválen. V druhém případě bude jeden takový přístroj Samsung olympijské a paralympijské hry mobilní telefon, který přichází s Visa-dát SIM kartu, a to bude k dispozici sponzorované sportovce, stejně jako různých prodejců. Dále bude tato aliance pokračovat i po olympijských hrách, a Visa je rozmístění její řešení mobilních plateb v mnoha jiných zemích, jak mluvíme, takže by neměl být dlouho předtím, než jsme slyšet více Visa sluchátko oznámení.

Pokračovat ve čtení Samsung a Visa spojily své síly k tomu, aby NFC mobilního platbu na 2012 olympijských her

Samsung a Visa spojily své síly k tomu, aby NFC pro mobilní platby na OH 2012 původně objevila na Engadget na Pá. 01.04.2011 00:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat