neděle 27. března 2011

Microsoft žádá státní zákonodárci, aby domácí firmy platit za software, zahraniční firmy 'pirátství

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/microsoft-asks-state-lawmakers-to-make-domestic-companies-pay-fo/:
Microsoft pirátského softwaru policie probíhají již po několik let společností v zahraničí , ale jak ty lidi daleko-daleko do soudní síně v USA není snadné. Co je to snadné, ale žaluje lidi ve vašem vlastním dvorku - což je důvod, proč Microsoft lobuje dostat zákonů přijatých v několika státech, že si dal amerických firem na háku za pirátství způsoby jejich zahraničními dodavateli. Například, pokud výrobce používá pirátský software do "výroby, distribuce, marketingu, prodeje nebo" výrobků prodávaných ve Washingtonu, mohl Microsoft žalovat prodejce těchto výrobků a získat soudní příkaz k zastavení zboží prodávaného. Takže Washington widget maloobchodníci by měli odpovídat za pirátství svých zahraničních widget výrobců, a to iv případě, že nedovolené akt byl pouze vytvoření prodejní faktura na padělanou kopii aplikace Word.

Washington státní Senátu a Sněmovny již schváleny různé verze zákona, a zákonodárce je v procesu sloučení obou dohromady ke konečnému schválení. Louisiana prošel podobný zákon v loňském roce, a obdobné směnky byla navržena v Oregonu a několik jiných států také. Řada firem - včetně Dell, IBM, Intel, a HP - proti zákony, jak je vidět dává Microsoft pravomoc nejen přetáhnout do soudu, ale také futz s jejich dodavatelských řetězců. (Tam je povinen být nějaký padělaný software se používá v Shenzhenu, že jo?) Jak Microsoft nejnovější anti-pirátství systém rozvíjí, by měly být mnoho více legislativních opatření přijít. Zřejmě posádky v Redmondu nevidí pirátství jako problém, který stanoví snížení cen .

Microsoft žádá státní zákonodárci, aby se tuzemské společnosti platí pro firmy, 'softwarové pirátství zahraniční původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 09:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechDirt | zdroje Groklaw , WA senátu státu (PDF) , nebo dům opakování (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat