neděle 27. března 2011

Canon Rebel T3 přezkoumána DSLR: sázka na jistotu pro první-time střelci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/canon-rebel-t3-dslr-reviewed-a-safe-bet-for-first-time-shooters/:
Jsi opravdový proti proudu hledá fotoaparát, který se hodí k vaší nekonformní životní styl? No, možná Canon nejnovější "entry-level DSLR nesmí být nejvíce neukáznění fotoaparát ven, ale aspoň to sport, který se hodí moniker účet. Canon Rebel T3 , také známý jako EOS 1100D, je 12,2-megapixelovým záležitost navržený s DSLR nováček v mysli, a podle revize po dobu PhotographyBlog, to není oběť kvalitu obrazu pro snadné použití. Nabízený jako nástupce Rebel XS, T3 skutečně přenáší některé užitečné vlastnosti od jeho propracovanější sourozenec, T3i , včetně uživatelsky příjemný rozvržení ovládacích prvků, ale postrádá fotoaparát scény Inteligentní automatický režim a rozsáhlý seznam kreativních filtrů. Až na to, že recenzent našel T3 je sevření příliš hladké a jeho maličká LCD obrazovkou menší překážka, ale byl připravený poukázat na to, že žádný z těchto je obchod-jistič. Ve skutečnosti, kromě trochu hluku se setkal na nejvyšší nastavení citlivosti ISO, kamera poskytuje vysoce kvalitní fotografie i při slabém osvětlení. Všechny věci zvážily to, vypadá to, že Rebel T3 je "citlivý a intuitivní DSLR" pro začínající fotograf, a na 600 dolarů, je to tu alespoň nějaké soutěže porazit. Nyní, nebudeme vám, co dělat, ale když jsme vás, my bychom klikněte na odkaz zdroje vidět, jak T3 komíny nahoru.

Canon Rebel T3 přezkoumána DSLR: sázka na jistotu pro první-time střelci původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 18:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PhotographyBlog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat