neděle 27. března 2011

Weird Science táhne all-nighter ke studiu, skončí hloupější

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tqp-ROS7vPU/weird-science-pulls-an-all-nighter-to-study-ends-up-dumber.ars:

Když jste málo spánku, to vše vypadá dobře: mám trochu rozmrzelý, když jsem nedostal dostatečné množství spánku, ale viděl jsem lidi, kteří si trochu závrať místo. Tato druhá reakce je zřejmě normou . Po záchvatu spánku, výlet do MRI ukazuje, že subjekty mívají nadměrně systém odměn, což je více náchylný k soudci emocionální podněty, jak příjemné je ve srovnání s kontrolními jedinci. Toto riziko zde je, že někdo se snaží vydělat na rozhodnutí po tahání all-nighter budou náchylné na převzetí vše dopadne dobře.

"Na základě tohoto důkazu, já bych se týká lékař pohotovosti, kdo byl až po dobu 20 hodin přímo racionální rozhodnutí o mé zdraví," řekl papíru autor. Také bych nutně věřit spánek-zanedbaný hrát významnou zkoušku.

NFL aktualizace jsou násilně zneklidňující: To je docela divné studie : shromáždit všechny zprávy o násilí v době kolem fotbalového utkání a jejich korelaci nejen s konečným výsledkem, ale s kurzy Vegas na hru. Cílem bylo zjistit, zda je neočekávané ztráty ztráty-li oddsmakers očekávané vítězství-byly více pravděpodobné, že jsou spojeny s post-hry násilí. Ve srovnání s vyhrát nebo očekávané ztráty, oni byli. Podle autorů byla situace ještě horší, když domácí tým byl ještě v playoff tvrzení nebo hrál jeden z jeho tradiční soupeři.

Některé z těchto účinků byly dost subtilní, a někteří srovnání byly provedeny proti dny bez her, takže bych nutně očekávat, že budou držet se ve větších studiích. Přesto, rozrušení vs očekávané ztráty srovnání se zdá docela solidní.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat