neděle 27. března 2011

Panasonic Lumix GH2 recenzi Roundup: působivé video záznam, kalné statických snímků

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/panasonic-lumix-gh2-review-roundup-impressive-video-recording/:
V případě, že jste ještě zeptat, jestli Panasonic mirrorless Lumix GH2 stojí za 900 dolarů, jsme zaokrouhlena hrstka hostů, aby ukazatel pro váš další velký nákup. Zatímco většina recenzentů se dohodly, že tato Micro Four Thirds fotoaparát se zdá být velmi podobný svému předchůdci , se všeobecně chválí jemně lepší ergonomii, rychlé Liveview autofokusu, a rafinované kvalitu obrazu, a to zejména s jeho 1080p nahrávání videa ve formátu AVCHD (ačkoli Digitální fotoaparáty strana zdroje se Oznámení některé artefakty v jeho klipy). Hluk je také non-záležitost na cca ISO 800 nebo 1600, i když je zřejmé, že 16 megapixelové fotografie jsou poměrně nudné a, stejně jako z mnoha jiných MFTs, nejsou zcela na stejné úrovni s DSLRs - očekávat spoustu ručního zpracování Pracují zde, jak demoed na dobré lidi přes u digitální fotografie Review. Všichni ve všech, GH2 je skvělá souprava pro kvalitní záznam videa, svázaný s docela dobrý výkon, který ještě vyžaduje nějakou extra TLC poté - trochu ironicky v cestě, ale hej, to není problém pro milovníky videa bokeh. Přes hlavu na níže uvedené odkazy pro některé in-hloubkové analýzy a procházka-přes před odjezdem malý důlek na vašem bankovním účtu.

Přečtěte si - Digitální fotografie Recenze
Přečtěte si - Fotografie Blog
Přečtěte si - Fotoaparát Labs
Přečtěte si - Digitální fotoaparát strana zdroje
Přečtěte si - Pojďme digitální

Panasonic Lumix GH2 recenzi Roundup: působivé video záznam, kalná statických snímků původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 16:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat