neděle 27. března 2011

Self-sílící polymerních nanokompozitních funguje nejlépe pod tlakem

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/self-strengthening-polymer-nanocomposite-works-best-under-pressu/:
Nikdo drží uhlíkové nanotrubice dolů - zvláště ne tyto ty. Vždy populární allotropes byly zařazeny výzkumníky na Rice University vytvořit kompozitní materiál, který dostane silnější pod tlakem. V kombinaci s polydimethylsiloxan, pružné polymer, trubky tvoří nanokompozitní, který vykazuje self-sílící vlastnosti také vystavoval v kostech. Během testování se tým našel materiál zvýšené tuhosti o 12 procent poté, komprese 3,5 milionu. Zdá se, že je posádka pařezy o tom, proč to reaguje tímto způsobem, ale není o nic méně dočkat, až uvidí to funguje v reálném světě - diskuse se již pracuje na využití věci jako umělá chrupavka. A tady jsme si mysleli, aerogel byl v pohodě. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení self-sílící polymerních nanokompozitních funguje nejlépe pod tlakem

Self-sílící polymerních nanokompozitních funguje nejlépe pod tlakem původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 06:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Rice University | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat