neděle 27. března 2011

FCC při pohledu na datový roaming pravidla, nezajímá commonizing dopravci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/26/fcc-looking-at-data-roaming-rules-not-interested-in-commonizing/:
FCC předseda Julius Genachowski krátce zmínil datový roaming na CTIA minulý týden, ale teď říká, že Kongres akce je příchozí, aby venkovské dopravci nemuseli zůstat pozadu zbytkem buněčné průmyslu. Vidíte, v roce 2007 Komise pověřila levné roamingové dohody pro hlasové služby a zpráv nechat regionální dopravci soutěžit, ale mobilní data jsou včelí kolena nyní (jako ty z vás čtení tohoto na smartphone může potvrdit), a tyto dohody nebudou chránit Tiny Tims telekomunikačních ve světě volte v každém případě. Tak, jak vysvětluje v dopise členům Senátu a Sněmovny, předseda přišla se souborem pravidel, která budou "incent potenciál roamingových partnerů, aby přišli k jednacímu stolu vyjednávat soukromé komerční nabídky."

"Návrh, aby v úvahu vyhýbá společné přepravy přístup a listy mobilních operátorů volně vyjednávat a určit, na zákazníka-by-zákaznické základně, komerčně přiměřených podmínek na datový roaming smluv," zní další dopis. Netřeba dodávat, těšíme se na jednání, jak FCC bude podporovat hospodářskou soutěž a zároveň nechal velké kluky jednat z jejich multi-miliarda-dolar drží pozice spektra.

FCC při pohledu na datový roaming pravidla, nezajímá commonizing dopravci původně objevila na Engadget na so. 26 březen 2011 19:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Scoop | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat