neděle 27. března 2011

Katar budování flotily pro dálkové ovládání 'mraky' pro Světový pohár 2022

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/qatar-building-fleet-of-remote-control-clouds-for-world-cup-20/:
Když Katar , šíleně bohatý arabský emirát zhruba velikost Connecticut, získal nabídku hostit 2022 světového poháru , jeden z ustanovení bylo to, že její nově vybudované pod širým nebem fotbalových stadionech by klimatizované. Samozřejmě, je to Kataru jsme Talkin 'o tom tady, tak řešení by bylo třeba jako extravagantní jako jeho šíleně bohatý arabský emirát status znamená. To je důvod, proč to nebyl žádný velký šok, když poloostrov hlášeny plánuje pohodě alespoň některé z devíti stadionů pomocí flotily solární "mraky", navrženo a konstruováno do určitého Dr. Abdul Ghani Saud a jeho tým. Dr. Ghani, vedoucí strojní a průmyslového inženýrství na univerzitě Kataru, řekl, že letadla (přesněji popsat jako opravdu, ale opravdu pomalu drones) budou provozovány pomocí dálkového ovládání, ze 100 procent světla uhličité materiály, a bude zpočátku náklady polovina milionů dolarů každý. Ale opravdu, co je několik milionů dolarů, když je to pro dobrou věc?

Katar budování flotily pro dálkové ovládání 'mraky' pro mistrovství světa 2022 původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 03:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NBC | zdroje Poloostrov | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat