neděle 27. března 2011

LanSchool IPAD aplikace vystřelí, vrátí testové otázky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/lanschool-ipad-application-shoots-out-sends-back-test-questions/:

LanSchool je IPAD app byla pozor na klíště, ale poslední aktualizace přidává další, který by měl prosím, učitelů i žáků podobně. Je to testovací funkci, která umožňuje profesoři poslat testy až 100 otázek pro studenty, kteří jsou spuštěny LanSchool IPAD Student aplikace, odtud mohou být výsledky zkoušek odsekl a zobrazuje v reálném čase na učitele konzoli a vraťte se třídí se možnost exportovat nebo tisknout výsledky. Osoby odpovědné za možné navázat pravda / nepravda, úlohy s výběrem nebo krátké odpovědi na otázky, a grafiky se zelenou stejně. Zkoušky musí být postaveny s použitím Mac nebo PC, ale po tom, oni mohou pak být poslán k iPads, počítače nebo tenkého klienta. Můžete zasáhnout zdroje odkaz na stažení programu zdarma, ale budete potřebovat aktuální třídě licence pro LanSchool dostat něco provést. Whatd'ya - za snahu?

Pokračovat ve čtení LanSchool IPAD aplikace vystřelí, vrátí testové otázky

LanSchool IPAD aplikace vystřelí, vrátí testové otázky původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 00:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat