neděle 27. března 2011

Nokia pokračuje reinvention, detaily nové fonty a značkování

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/27/nokia-continues-reinvention-details-new-font-and-branding/:
Nokia aktuální písmo - Nokia Sans - cítí se jako jeden z velkých konstant v oboru spotřební elektroniky, design, který okamžitě křičí "Nokia" chvíli vidíte, že (pro lepší nebo horší). Tento druh silné, pevné značce z něčeho jako základní a jednoduché jako postava na obrazovce opravdu není něco, co si můžete koupit - je třeba vybudovat a kultivovaný po mnoho, mnoho let - a tak jsme si jisti, Espoo, že je rozhodnutí zahodit a začít s čerstvým nebylo bráno na lehkou váhu. Ve skutečnosti, jsme si jisti, to nebylo bráno na lehkou váhu, protože společnost vydala 800-plus slova vysvětlení a obhajobu své rozhodnutí odrovnat Nokia Sans a nahradit ji Nokia Pure, písmo je popisuje jako ztělesnění " krásu v nejvyšší použitelnost. "

Samozřejmě, že to není náhoda, že písmo změna přijde, stejně jako Nokia se snaží vrátit zpět na rýsovacím prkně, a to jak s jeho pronájmem outsidera Stephen Elop a jeho rozhodnutí odstranit Symbian a přidat Windows Phone do mixu, jistě dost, Společnost říká, že hodlá využít Pure na svém zařízení a že "byl navržen speciálně pro mobilní telefony a digitální prostředí." Co si myslíte?

[Díky, Esko]

Zobrazit anketu

Nokia pokračuje reinvention, detaily nové fonty a značkování původně objevila na Engadget na ne. 27 březen 2011 15:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nokia Konverzace | zdroje Nokia | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat