pátek 18. března 2011

Internet Explorer verze 1 až 9 v porovnání, známky pokroku našel (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/18/internet-explorer-versions-1-through-9-compared-signs-of-progre/:
Většina lidí bude mít rozumný přivítal příchod na Internet Explorer 9 se zvědavým klikněte na tlačítko Stáhnout nebo jednoduchý aktualizaci prohlížeče, které již používají, ale to není dost pro každého. Jeden chlapík se zálibou v excentricky geeky rozhodl využít této příležitosti projít retrospektivu všechny verze IE, jít celou cestu zpět do Windows 95 je první iteraci, a spustit Kyselina kompatibility testy, abychom zjistili, jak se postavit moderních standardů. IE1, starověký, CSS-zbaveni zvíře, že to je, okamžitě udusilo a nedokázal dokonce zobrazit své domovské stránce bez chyby, ale věci se trvale zlepšoval od tam až do vítězství iterace 9. Podívejte se na všechny, že slavná pokrok se děje v prostoru jen několik minut na videu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Internet Explorer verze 1 až 9 v porovnání, známky pokroku našel (video)

Internet Explorer verze 1 až 9 v porovnání, známky pokroku našel (video) původně objevila na Engadget na pá. 18 březen 2011 12:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Techland | zdroje Andyho Tech Experimenty Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat